Onze visie

HIER Architecten staat voor vakkennis, creativiteit, zin voor detail en een duidelijke communicatie naar alle partijen die bij een bouwproject betrokken zijn. Onze no nonsense-mentaliteit maakt dat problemen van bij de wortel aangepakt worden.

Creatief in stijl

Je vindt bij ons geen schreeuwerige ontwerpen terug. Hoewel we alle stijlen aandurven, van strak-modern tot eerder traditioneel-rustiek, werken we graag een rustgevend ontwerp uit, in lijn met de omgeving. Jouw voorkeur is daarbij onze leidraad.

We gaan bij HIER Architecten ook graag op zoek naar kleine pareltjes die je gebouw een unieke touch geven. Dit kan in verschillende materialen: beton, hout, staal, … Dit betekent evenwel niet dat we zomaar meestappen in de hype van het moment. De verwachtingen van jou als klant zijn het uitgangspunt van waaruit wij aan de slag gaan.

Onze gebouwen zijn fijn om te zien. Ze ademen lucht en ruimte en bieden de nodige flexibiliteit en circulariteit voor de toekomst. Opzet en indeling zijn vaak net iets anders dan voor traditionele gebouwen.

 Bekijk onze realisaties

Strakke begeleiding

Als architect zijn we de eindverantwoordelijke voor een bouwproject. Een gedetailleerde opvolging is dan ook een must. Dat kan tot het gebouw wind- en waterdicht is, of tot het einde van de rit. Elke week bezoeken we de werf en stellen we een verslag op van onze bevindingen. Dat verslag bezorgen we aan alle betrokken partijen. Door proactief in te spelen op eventuele hindernissen vermijden we tijdverlies en vertragingen.

Meer info? Contacteer ons

Work in progress

Ook aan onszelf willen we verder bouwen. Met ons team investeren we heel wat tijd aan opleidingen en workshops, zodat we onze klanten in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Ontdek ons team