Over ons

Het team van HIER Architecten vormt een ideale mix tussen jonge, enthousiaste krachten en ervaren professionals. De combinatie van verschillende persoonlijkheden en talenten zorgt voor een mooie dynamiek en een toegevoegde waarde bij het ontwerp van onze bouwprojecten.

Met ons team van architecten en ondersteunende architecten hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Daarnaast beschikken we over vaste, betrouwbare partners op het vlak van EPB, veiligheid, stabiliteit en interieur. Bij HIER Architecten werken we ten slotte met de nieuwste softwareprogramma’s en in BIM.

Ons team
Leen Heyrman
Leen Heyrman // ir. architect

Leen is de drijvende kracht achter HIER Architecten. Ze deed ervaring op bij enkele gerenommeerde architecten- en studiebureaus, waar ze grote projecten begeleidde van A tot Z. Daarna was het tijd om haar vleugels uit te slaan en richtte ze haar eigen architectenbureau op. Leen is een echte teamspeler, maar tevens de kapitein die ervoor zorgt dat het schip de juiste koers vaart.

Liesbeth De Bock
Liesbeth De Bock // architect

Liesbeth studeerde af in 2016 en ging toen aan de slag bij Binst Architecten in Antwerpen, waar ze instond voor de ontwikkeling van grotere projecten met een combinatie van wonen en werken. Zes jaar later maakte Liesbeth de overstap naar HIER Architecten. Als projectleider-architect begeleidt en volgt ze projecten op van A tot Z. Liesbeth stuurt de tekenaars aan, volgt de werven op en is de vaste contactpersoon van de bouwheren.

Sofie De Bock // bim bouwkundig tekenaar

Sofie heeft een opleiding BIM Bouwkundig tekenaar achter de rug. Ze is in de ban van het opbouwen van 3D-modellen en zoekt alles graag tot in detail uit. Sofie volgt tevens ook de werf- en as-built plannen op.

Chloe
Chloë Vandewiele // Architect

Studeerde architectuur aan de Universiteit van Antwerpen. Ze is haar stage gestart in 2022 bij hier architecten waar ze de kneepjes van het vak leert. Haar interesse gaat uit naar het ecologische en duurzame aspect van het bouwen.

Lobke van den eeden
Lobke van den eeden // Architect

Lobke is een gepassioneerde stagiair – architect afgestudeerd als architect in 2023. Ze is vastbesloten om haar carrière in de architectuur voort te zetten.

Haar toewijding aan zowel ontwerp als technische aspecten van ons vak maakt haar een waardevol lid van ons team.