Over ons

Het team van HIER Architecten vormt een ideale mix tussen jonge, enthousiaste krachten en ervaren professionals. De combinatie van verschillende persoonlijkheden en talenten zorgt voor een mooie dynamiek en een toegevoegde waarde bij het ontwerp van onze bouwprojecten.

Met ons team van architecten en ondersteunende architecten hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Daarnaast beschikken we over vaste, betrouwbare partners op het vlak van EPB, veiligheid, stabiliteit en interieur. Bij HIER Architecten werken we ten slotte met de nieuwste softwareprogramma’s en in BIM.

HIER Architecten groepsfoto
Ons team
Leen Heyrman
Leen Heyrman // ir. architect

Leen is de drijvende kracht achter HIER Architecten. Ze deed ervaring op bij enkele gerenommeerde architecten- en studiebureaus, waar ze grote projecten begeleidde van A tot Z. Daarna was het tijd om haar vleugels uit te slaan en richtte ze haar eigen architectenbureau op. Leen is een echte teamspeler, maar tevens de kapitein die ervoor zorgt dat het schip de juiste koers vaart.

Liesbeth De Bock
Liesbeth De Bock // architect

Liesbeth studeerde af in 2016 en ging toen aan de slag bij Binst Architecten in Antwerpen, waar ze instond voor de ontwikkeling van grotere projecten met een combinatie van wonen en werken. Zes jaar later maakte Liesbeth de overstap naar HIER Architecten. Als projectleider-architect begeleidt en volgt ze projecten op van A tot Z. Liesbeth stuurt de tekenaars aan, volgt de werven op en is de vaste contactpersoon van de bouwheren.

Ilyas Yazdani
Ilya Yazdani // stagiair architect

Ilya studeerde af in 2021 en werkt mee aan de voorontwerpen, aanbestedingsdossiers, meetstaten en lastenboeken. Ilya heeft heel goede ideeën en is een krak in het uitwerken van 3D-beelden.

Jennifer Laureys
Jennifer Laureys // architect assistent

Jennifer houdt zich dagdagelijks bezig met de structuur van ons bureau (opbouw van tekenmodellen en basisdocumenten). Jennifer is heel precies, correct en biedt een luisterend oor. Ze tekent de opmetingen, voorontwerpen, bouwaanvraag en het uitvoeringsdossier uit. Oog voor detail is één van Jennifers handelsmerken.

Sofie De Bock
Sofie De Bock // bim bouwkundig tekenaar

Sofie heeft een opleiding BIM Bouwkundig tekenaar achter de rug. Ze is in de ban van het opbouwen van 3D-modellen en zoekt alles graag tot in detail uit. Sofie volgt tevens ook de werf- en as-built plannen op.